Gallery Photo

Gallery Photo


1 Album Phuc’s Fond, « Four seasons of love », 07.2014 Kjente vietnamesiske kunstnere opptrådte. Stipendier og sykler ble delt ut.935057_417456368367403_1215690836_nAlbum Phuc’s Fond, « Four seasons of love », 07.2013 Dette er Phuc’s Fonds årlige begivenhet i Hue, Vietnam. All inntekt går til vanskeligstilt barn og voksne i området.


4 Album : Mid-Autumn Festival for fattige barn.
Phuc’s Fond organiserte Mid-Autumn Festival for mer enn 520 studenter og barn i Phu An, Phu Vang and i grunnskolen i Hue. Barna fikk oppleve dansede løver, de fikk gaver og de fikk lytte til eldre folks fortellinger.


111 Album: Familiedag på barnehjem.
Hver måned arrangerer Phuc’s Fond familiedag på 2 barnehjem. Fondets frivillige møter opp for å ta med barna for å kjøpe mat, lage den, organisere aktiviteter og leke med dem, og kanskje lese lekser med dem. Aktiviteter som foregår i familier, men foreldreløse barnehjemsbarn går glipp av


8 Album: Nytt hus.
I mer enn 20 år har Phuh Quang Nguyen hjulpet mange studenter til å oppfylle en drøm om å kunne studere.
1 Album Phuc’s Fond Stipend
Over 20 år, stipendet Phuc sin Fond stolte vinger uferdige drømmer. Utallige liv er blitt gjenopplivet, som elever og studenter kan fortsette å gå på skolen.


2 Album: Hjelp til vanskeligstilte familier.
Minst 30 husstander i Hue motter en månedlig gavepakke som består av matvarer og en pengesum.Verdien av hver enkelt gavepakke er ca 250 kr.


12 Album: Familiedag på Duc Son aldershjem. Medlemmer i Phuc’s Fond Charity kjøper mat og tilbereder den og organiserer aktiviteter for beboerne. Disse eldre har ingen familie og kan på denne måten få oppleve at noen tenker på dem og vet at de finns. Vi håper at vi også kan skaffe midler til å arrangere en dagsutflukt.

Laisser un commentaire