MIDTHØSTFESTIVALEN IHUONG AN-HUE BYEN

Midthøstfestivalen er relevant for barna, særlig de mest vanskeligstilte barna, derfor blir programmet organisert av Phuc’Fond hvert år. Vi ønsker å gi barna noe de kan glede seg til, støtte og gi dem mer energi i livet, men til tross for det har vi ikke nok kapasitet til å tilfredsstille alle barn. I dag 11.09.22 feiret vi med nesten 500 fattige elever i Huong An som ligger i Thua Thien Hue byen.

Huong An er et hardt tropisk område her har de bare 2 årstider, tørketid og regntid. Folk her lever av jordbruk og området er veldig kjent for løkproduksjon. Livet her har forbedret seg, men det er fortsatt et av de fattigste steder i Hue City.

Det inderlige ønsket fra lærerne i Huong An klarte vi ikke å overse, derfor er vi her Idag på besøk og holder midthøstfestivalen for nærmere 500 fattige elever.

Det er så hyggelig å se alle strålende, lykkelige ansikter hos barna. Selv om det har gått en dag over av festivalen manglet det ikke noe på stemningen i dag. Vi delte ut nesten 500 gaver til barna og 10 stipender til fattige elever for oppmuntring. Verdien for stipend er 500.000vnd. hver. Totalt kostnad i dag er : 36.500.000 vnd.

På vegne av Phuc’sfond vil vi takke velgjørere som alltid støtter oss, slik at vi har midler til å hjelpe sårbare folk.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc