Hilsen fra styreleder

21

Kirsten F. Lampe

Kjære alle!

Phuc’s Fond er en 100% frivillig organisasjon. Alle bidrag går uavkortet til mottakerene. Medarbeiderene jobber uten annen lønn enn gleden ved å kunne hjelpe andre som ikke har det så godt som oss.

Jeg har arbeidet sammen med Phuc siden han fikk jobb på Liland skole i 1991 Opp gjennom årene har jeg kunnet følge med i hans arbeid for landsmenn i Hue som ikke fikk de sjansene som han fikk da han kom til Norge. Etter hvert fikk han hjelp til dette av kolleger, elever og kjente, av Petroleum Wives Club i Bergen, av Bijak Maskin og av Bergens Brukskunstmarked.

I 2011 reiste vi fem personer fra Liland skole sammen med Phuc og hans familie til Vietnam. En fantastisk opplevelse på alle måter. Vi besøkte bl.a.barnehjemmene fondet støtter, og var med på utdeling av stipend på universitetet i Hue. Overalt ble vi svært godt mottatt, og vi opplevde hvor stor pris alle satt på Phuc og de lokale hjelperne.

Da vi kom tilbake til Norge, bestemte vi oss for å formalisere hjelpearbeidet, og Phuc’s Fond ble registrert i Brønnøysundregistrene som en frivillig organisasjon i 20.10.2011 Siden den gang har aktivitetene økt, og fondet får nå bidrag fra mange venner rundt om i verden.

Vi kan ikke hjelpe alle, men «Litt er bedre enn ingenting». Det gir en god følelse å vite at jeg kan hjelpe noen til et bedre liv. Den følelsen unner jeg mange andre!

Med vennlig hilsen

Kirsten F. Lampe, styreleder i Phuc’s Fond