MIDTHØSTFESTIVALEN I PHU VINH-A LUOI OG BINH TIEN -HUONG TRA DISTRIKT

Etter to påfølgende dager med midthøstfestival-feiring , dro vi videre til A Luoi i dag for å feire med nesten 600 fattige elever som bor i høyfjellsområdet.

Etter 4 timer å kjøre med humpete, smale og farlig kjøreforhold, kom vi endelig frem til Phu Vinh barneskole. På skolegården var det allerede overfylt med elever og foreldre. Det var veldig trist å se hvor fattige de er her og hvordan sårbare mennesker lever under veldig tøffe forhold.

I dag koste barna seg og hadde det gøy , stemmingen var høy oppe. Barna lærte å synge sanger som har tilknytning til midthøstfestivalen, eventyrfortellinger, dans og lek. Alt var nytt for barna, men de lærte kjapt og tilpasset seg fort.
Til barna i Phu Vinh -A Luoi i dag hadde vi med oss 300 gaver og 10 stipender til 10 elever med verdien 500 000vnd hver.
Totalt kostnad er: 27.750.000vnd.

Vi tok farvel med barna her, og fortsatte videre til Binh Tien barneskole i Huong Tra. Her har vi over 300 barn til å feire midthøstfestivalen med.
Midthøstfestivalen er alltid noe gledelig, spennende og stas for barna. Barna synger, leker, bærer
lanterne og går rundt i gatene, ser på fullmånen og unner seg god mat med familien. Men det er ikke alle barn som er like heldige.
Vi delte ut mer enn 300 gaver til barna og 10 stipender til 10 fattige elever med verdi 500 000 vnd hver.
Totalt kostnad er 29 250 000 vnd.
Summen på begge steder i dag er : 57 000 000vnd.

Det har vært en slitsom dag for oss, men det har gitt oss en god følelse av å hjelpe andre og få noen til å smile. Tusen takk til velgjørere for deres varme hjerte til barna i A Luoi og Huong Tra kommuner. Dere har gitt barna en lykkelig og minnerik dag.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc