MIDTHØSTFESTIVALEN TIL FORELDRELØSE OG FUNKSJONSHEMMENDE BARN I THUA THIEN HUE

I dag 9.september.2022 samlet vi mer enn 300 foreldreløse og funksjonhemmede barn fra 7 forskjellige institusjoner over hele Thua Thien Hue- provinsen for å delta i midthøstfestivalen.
Midthøstfestivalen er en høytid for barna, tid for familier til å samles og se på fullmånen. Men det er veldig trist for de barna som ikke har familer å feire med. De får ikke noen opplevelse av fellesskapet i midthøstfestivalens feiring.

Våre ønsker var derfor å gjøre noe for disse barna slik at de kan få en bit av feiringen. Vi samlet alle vanskeligstilte og funksjonhemmede barn fra alle institusjoner i Thua Thien Hue for å feire dagen sammen, slik at barna fikk en minnerik dag. Dagens feiring med dragedans, sang , lek og eventyr fortelling om onkel Cuoi og Hang som bor i månen.

Vi delte ut gaver til alle barna som deltok og 36 stipender med verdien 500 000 vnd hver, (Mạnh Nguyễn sponsor 20 av 36 stipender). Spesielt med tilstedeværelse i dag er representant fra regjeringen og Phuc’s fonds sponsorer. Programmet hadde ikke blitt vellykket uten bidrag fra dansegruppe, programleder og Phuc’s fonds medlemmer som bidro med underholdning.
Totalt kostnad for programmet i dag er : 58 850 000 Vnd.
På vegne av Phuc’s fond vil vi takke alle velgjørere som alltid hjelper oss til å realisere vårt motiv «HELP TO HELP»

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc