MIDTHØSTFESTIVALEN TIL 300 BARNA I CON HEN – VỸ DẠ, HUE CITY

Midthøstfestivalen ble organisert på barneskolen i Con Hen -Hue City i år. Vi kommer til å organisere på 7 forskjellige steder med nesten 2500 vanskeligstilte barn.

Con Hen ligger i Hue City og de fleste fattige oppholder seg her. Dette er et planleggingsområde, det vil si folk når som helst kan måtte forlate huset sitt. Det medfører mange konsekvenser og ulemper for beboerne. De fleste her lever av håndverk og gatesalg. De tar en dag om gangen , hva fremtiden bringer vet man ikke.
I dag var vi ikke heldige med været, men det forhindret ikke vår omtanke for barna. På skolegården i dag var det full stemning, nesten 500 barn og voksne samlet for å delta midthøstfestivalen. Underholdningen ble fremført av Phuc’s fonds medlemmer. Med mange flotte danser og sanger som holdt den gode stemningen oppe. Barna var glade og koste seg.

Barna fikk utdelt månekaker, tradisjonelle lanterner med tegneseriefigurer og en gave hver. Dette var betydningsfullt for barna og de elsker det og ble lykkelige. I tillegg delte vi ut 10 stipender til fattige elever med verdien 500 000 hver.
Totalt kostnad for programmet i dag er : 30 500 000 Vnd.

Takk til alle lærerne og Phuc’s fonds medlemmer som har hjulpet til med å gjennomføre det vellykkede programmet. Takk til alle våre velgjørere som har gitt barna en meningsfull kveld.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc