FAMILIEDAG I DIEU VIEN GAMLEHJEM DESEMBER-2022

Idag er det første juledag og vi bruker dagen til å hvile ut. I de fleste andre land venter folk med gaver og julefeiring. Hva gjør Phuc’s fonds medlemmer i dag? Jo de var på besøk og organiserte familiedag for de eldre i Dieu Vien gamlehjem.

Dette er månedlige aktiviteter av Phuc’sfond, i håp om å spre glede til de eldre og omsorg til de som sårt mangler. De kommer fra ulike livssituasjoner. De har hver deres skjebne, men en felles de har til felles er: ingen barn som kan ta seg av dem, ingen støtte, ingen slektninger, ikke et kjærlig hjem i hele deres ensomme liv. Selv om de får slått seg til ro i gamlehjem, hvor de fått mat og klær, er ensomhet fortsatt uunngåelig.

Phuc’sfond har dyp sympati for dem og har dermed organisert familiedag her i nesten 10 år, gjennom dette programmet ønsker vi delvis å forbedre det åndelig livet for de eldre. Takket være familiedager som dette, kan de møte barn som de kan omgås med og ha noen til å lytte deres livshistorie.

I dag har Ngu Huynh og Lap Tran ( Ly Huynh ) bidratt til familiedag under deres ferie i hjemlandet. Ved samarbeidet med Phuc’sfond var de på besøk, lagde god mat og opptreden av sanggruppe i Hue under middagen. I tillegg fikk de en julegave hver med innhold er:
Antrekk , ullteppe, kjeks, melk, sylte frukt…
De er veldig takknemlig og fornøyd med gavene. Vi er glad på dem vegne.
Tusen takk til Ngu Huynh og Lap Tran som har gjørt en fantastisk dag for eldre folk, og takk til alle velgjører som er alltid støtte oss.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc