Học bổng Phuc’s Fond

Stipend

3En stor del av Phuc`s Fonds arbeid er å gi støtte til utdanning.
Utdeling av stipendier startet for ca 20 år siden. I løpet av den tiden har fondet hjulpet mange elever og studenter til skolegang og universitetsstudier. De har fått sjansen til en ny start i livet. Det gis 3 forskjellige slags stipendier:

  • fullfinansiert studium

  • delvis finansiert studium

  • økonomisk støtte til studiestart

1I 2008 startet fondet et samarbeid med avisen Tuoi Tre (en avis for undom og studenter) for å finne verdige mottakere av fondets stipendier. I 2010 startet samarbeidet med universitetet i Hue. Fondet, i samarbeid med universitetet, undersøker nøye hvem som skal tildeles stipend. Hvert år får 100-150 studenter støtte fra fondet.

I 2014 startet fondet en fadderordning som går ut på at en fadder hjelper og støtter en elev gjennom grunnskolen. I tillegg kjøper vi helseforsikringskort til fattige skoleelever, oog en del skoler har fått hjelp til undervisningsmateriell.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>