PHUC’S FOND UTDELING AV STIPEND TIL FATTIGE ELEVER JUNI 2021

Vi måtte ta en pause i mai måned på grunn av strenge koronatiltak. Nå ser det bedre ut og vi er i gang igjen. I dag 14/6-21 er medlemmer i Hue nå på besøk og deler ut stipend til fattige elever gjennom programmet “THAP SANG UOC MO ” av Phuc’sfond.
Alle de er innen vår krav:
1) Foreldre har gått bort og bor med besteforeldre.
2)En av foreldrene er død og andre er syk.
3) En av foreldrene er syk og den andre arbeidsløs.
4) De som står i fattige husholdninger listen.
5) Andre spesielle situasjoner.
Utenom besøk og utdeling av stipend hver måned får de også veiledning , oppfølging og stiller opp ved nødhjelp. Vi støtter hele veien til de er ferdig med PTTBH undervisning , men de må være aktiv og læringsvillige . Utdanning er deres viktigste verktøy for å komme ut av fattigdom. Vi er veldig stolt av å se dem utvikle seg og vi er alltid en venn som de kan stole på. Hver måned får de rundt 500.000vnd. eller 1.000.000vnd avhengig av situasjonen. Vanligvis støtter sponsorer programmet hver måned ellers må vi legge ut slik at de kan få hver måned . I mai måned var vi ikke tilstede så de fikk etterbetalt i juni måned.
Utenom dette, har vi aktiviteter som utdeling av gaver til fattige husholdninger månedlig , måltider til fattige pasienter og familiedag med utgifter fra 65 – 70.000.000 vnd.
Vi trenger virkelig deres hjelp. Håper dere kan hjelpe og støtte oss til å fullføre jobben.
Med vennlig hilsen
Nguyen quang phuc