ATLANTA, INNSAMLINGSKVELD

I løpet av mine tre dager i Atlanta har jeg fått mange gode opplevelser. Alle har vært vennlige, hjelpsomme, og lette å prate med. Vi ble raskt kjent, og mange ønsket å bidra til å hjelpe de som er uheldige.
Denne gangen har vi fått til tre rentvannssystemer, sponset av Chương Jôn Đặng – Saigon Khai Thuế , Huy Nghiem & Army Hoang – Master Nails, og Familie Dream Hall. Vi har også fått to omsorgsboliger, sponset av Chuong Jon Dang – Saigon Servise og Huy Nghiem & Amy Hoang – Master Nails.
Totalt beløp er 17.500 USD. I tillegg støtter de et gratis matutdelingsprogram. Fortsett å lese →

CHICAGO – ET STED HVOR PHUC’SFOND NÅ ER GODT KJENT

Etter et raskt besøk i Alanta er jeg her i Chicago hvor det bor en del av Phuc’sfond sponsorer. På søndag 13.10.24 inviterte Vi Nguyen- Thuong mange venner til hennes hjem for innsamling til Phuc’sfond. Her møtte jeg både nye og kjente folk. Etter en liten prestasjon om Phuc’sfond og vårt arbeid fikk vi god støtte fra alle. Tidligere visste ikke så mange her om oss, men etter flere besøk og arrangementer har vi fått nå mange flere til å støtte. De har full forståelse og sympati for vårt arbeide. Dette setter vi veldig stor pris på. Fortsett å lese →

MÅNEDAVSLUTNING FOR SEPTEMBER 2024

Samtidig gjennomførte vi midthøstfestivalen til 2000 fattige barn i Quang Tri og Thua Thien Hue, og andre månedlige aktiviteter som stipend til fattige barn og gaver til fattige husholdninger.
Kostnaden for september er: 853 885 000vnd.
593 200 200vnd av beløpet har blitt brukt til flomstøtte, i tillegg har vi også delt ut varer og kontanter fra donasjoner.
Totale inntekter fra sponsorer i september er: 741 350 000vnd
Totale utgifter i september er: 853 885 000vnd.
Budsjettunderskudd er: 112 535 000vnd
Tusen hjertelig takk til alle velgjørere for deres bidrag.
Fortsett å lese →