4 NYE FATTIGE ELEVER FÅR MÅNEDLIG STØTTE AV PHUC’S FOND

I november hadde 130 fattige elever og studenter overrekkelse av årlige stipender fra Phuc’Fond. 50 av dem er fattige elever fra alle klassetrinn som fikk THAP SANG UOC MO stipender. Dette spesielle stipender går til foreldreløse barn som kommer fra fattige familier. Alle disse har tragiske livshistorier.
50 fattige elever støttes av Phuc’sfond gjennom THAP SANG UOC MO programmet.
https://www.facebook.com/phucs.fond.9/posts/pfbid02JwwCRE6EenZt9bUgq7sjpgA6sQoSjHwWJzEJCQGTLNAZqgAo8ezenNd8sDcAL8Ygl

Nå nylig strømmer det inn mange søknader fra folk som trenger hjelp av oss. Det er en sterk følelse, alle fortjener å få støtte av oss, men forløpig tok vi inn 4 ekstra som har følgende veldig tøffe livsforhold:
Den første er Nguyen Thi Thuong Thuong født. I 2014. Hun ble født uten far. Moren er både stum og døv, samtidig har hun mental sykdom. Hun er mest ute å går rundt i gatene, på grunn av hennes skjønnhet ble hun misbrukt av mannfolk og ble mor til 2 barn. Det er Thuong Thuong og hennes bror som er 20 år gammel. Han har forlatt hjemmet for å søke et bedre liv et annet sted og ingen vet hvor han er. Hun bor nå med sin bestemor som er pensjonist, de lever av hennes pensjon med 2 700 000 vnd. pr måned og mottar sosialhjelp 360 000 vnd i måned. Huset de bor i nå er gitt av lokale folk og er relativt tomt uten verdisaker.
Den andre er Ho Tran Le Mai født. I 2014.

Tidligere bodde famlilien hennes hos farfar i Quang Tri og hennes far var hoved forsørger. Familien hennes falt helt utenfor etter en trafikkulykke som tok livet av faren i 2016. Siden har de hatt det veldig tøft og hverdagen er utfordriende. Til slutt måtte de flytte til hennes mors hjemsted og søke ly hos mormor. Mai har også en bror som heter Ho Tran Huyen My født. I 2015 og alle tre bor nå i mormors gamle hus. De lever av morens lille inntekt. Til tross for de vanskelige omstendighetene oppnådde Mai veldig bra resultat på skolen.

Den tredje er Le Pham Thao Nhi født. I 2013. Ikke lenge etter at hun ble født døde hennes far av sykdom, siden har hun bodd sammen med mor og en lillesøster. Hennes mor jobber hardt for å forsørge ungene alene. Til tross for at de lever i fattigdom har mor og barn hatt et sterkt samhold, frem til en dag som moren fant seg en ny kjærlighet og forlot henne og lillesøster hos bestemoren. Bestemoren er gammel og svak har ikke arbeidsevne lenger, dermed ble de avhenging av hjelp fra slektninger og naboer.
Den fjerde er Nguyen Thi Hong Linh født. I 2013.

Hun ble forlatt av foreldrene da hun fylte 1 år. Hun ble oppdratt av sin mormor, og etter at mormor ble gammel og sengeliggende, måtte hun flytte og bo hos tanten sin. Hun har epilepsi, men familien har ikke råd til sykehusbehandling, kun å ta medisin hjemme. Hennes tante har 2 små barn, de driver litt jordbruk for å forsørge alle sammen. Selv om de ikke har det så bra selv har de likevel tatt godt vare på Linh. Hun har hatt veldig bra resultat på skolen i de tre siste årene.

Disse fire tragiske situasjoner vil fra nå av få støttes fra Phuc’sfond. Vi kommer til å gjøre så godt vi kan for å hjelpe, oppmuntre og gi barna mer energi til å overvinne sin skjebne.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc