BESØK OG UTDELING AV XUAN NGHIA TINH GAVER I HUONG HUU – NAM DONG

I dag 12.01.23 forsetter Phuc’sfond med gaveutdeling til de vanskeligstilte i Nam Dong distriktet.
Huong Huu ligger i fjellområdet og tilhører Nam Dong distriktet som har rundt 2.700 innbyggere. Her bor 630 husholdninger i 8 forskjellige landsbyer, 96% av de er Co Tu etnisk minoritet og 35% lever i fattigdom. Det er også grunnen til at Phuc’sfond er her i dag.

Det gir mange følelser å se at både voksne og barn har magre kropper og går i utslitte klær som ikke varme nok til kalde dager, trist å se hvordan sårbare mennesker lever under veldig tøffe forhold i landsbyen.
Gavene til dem Idag er : et ullteppe,sekk ris, eske nudler, 2kg klebrig ris, boks med kjeks, boks med te, 1/2kg melonfrø, 1/2 kg ingefær, 1kg bønner, flaske fiskesaus , flaske soyasaus, 1kg sukker og 2 banh chung med verdien 650.000vnd. hver.

Da vi avsluttet dagen her og vendte tilbake til Hue for å forberede oss til flere turer de neste dagene sto folket og vinket farvel til oss helt til vi er borte, de ga oss en sterk følelse. Turen har satt dype spor i oss, og vi har kommet hjem igjen, men tankene våre er fortsatt hos de fattige folkene i fjellområdet.
På vegne av Phuc’sfond retter vi en stor takk til velgjørere som alltid strekker ut hånda til de sårbare i hjemlandet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc