BESØK OG UTDELING AV XUAN NGHIA TINH GAVER TIL A LUOI OG ĐAKRONG- QUANG TRI.

Xuan nghia tinh programmet har startet og vi har vært på flere steder med gaveutdeling. Hittil nå er det nesten 200 gaver som er blitt utdelt. I dag 13.01.23 fortsetter Phuc’sfonds medlemmer videre til A Luoi og Đakrong for ådele ut gaver til vanskeligstilte i området. Veiforholdene ut til stedene er utfordrende, vi måtte kjøre 100km gjennom smale, humpete veier og opp til høyfjellet. Noen steder er så høyt at vi kjører med hjerte i halsen. Takket være en god sjåfør kom vi trygt fram.

Mer enn 2000 mennesker her er fortsatt i fattigdom. De lever av den lille inntekten fra det de dyrker selv og det er ikke nok til å dekke hverdags behov, livet her er veldig tøft. De fleste av dem her tilhører Pa Ko, Co TU, Ta Oi, Van Kieu, ulike etniske minoriteter. Mer enn 30 gaver ble delt ut her i håp at de få en bit av nyttårsfeiringen.

Fra her kjørte vi videre til Dakrong, veiforholdene her er like ille og farlig. Vi føler oss som hjemme hver gang vi kommer hit, for det er mange av hus og rentvannsystemer her som er bygd av Phuc’Fond. Vi føler oss alltid velkommen her og de mottar oss med stor glede.
Gavene til dem i dag er : et ullteppe, en sekk ris, en eske nudler, 2kg klebrig ris, boks med kjeks, boks med te, 1/2kg melonfrø, 1/2 kg ingefær, 1kg bønner, flaske fiskesaus , flaske soyasaus, 1kg sukker og 2 banh chung med verdien 750.000vnd. hver.

Vi var ikke hjemme igjen før på kvelden etter en slitsom tur, men tankene på alle gledestårene og takknemlige ansikter gir oss en god følelse.
Tusen hjertelig takk til alle velgjørere for deres varme hjerter.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.