FAMILIEDAG I DIEU VIEN GAMLEHJEM APRIL-2023

For nesten et år siden ble Harpe Truong født og foreldrene er så lykkelige. For å gjøre noe godt for alle barn begynte foreldrene å bidra til Phuc’sfonds humanitære aktiviteter. Nå ved ettårsdagen brukte foreldrene alt av hennes pengegaver tilå bidra en familiedag i Dieu Vien gamlehjem.

Senteret bevarer av nesten 30 eldre folk. De er fra den svakeste gruppen i samfunnet og trenger kjærlighet og beskyttelse. Disse eldre har ingen ta seg av dem, ingen støtte, ingen slektninger, og har aldri hatt noe kjærlig hjem i hele deres ensomme liv.

Dieu Vien gamlehjem er det stedet de kan være og få hjelp og omsorg. Selv om de får fysisk pleie og omsorg, savner de fortsatt meningsfulle dager med sosial kontakt og aktivitet. Ved å lage familiedag vil vi skape et trivelig miljø i gamlehjemmet og gi dem mer oppmerksomhet.

På familiedagen får de servert god mat som ble laget av Phuc’sfond s medlemmer, underholdning, gode samtale og hjelp med hverdagslige ting. Dette alltid er hyggelig og en glad stund vi har sammen. I over 4 år nå har vi organisert regelmessig familiedag til dem og har blitt godt kjent.

I tillegg til den månedlige familiedagen har vi også nyttårsfeiring, morsdag og støtte med midler til senteret fra 60-80.000.000vnd hver år.

På vegne av Phuc’sfond sier vi takk til Harper og hennes foreldre Rio Trgviet – Nguyễn Ngọc Tường Vy og alle velgjørere som har gjort dette mulig.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.