UTDELING AV MÅNEDLIGE GAVER TIL PHUC’S FONDS FATTIGE FAMILIER- NOVEMBER

I dag 30.11.22 etter en uke dro Phuc’s Fonds medlemmer fra byen til landsbyen, de jobbet på spreng for å komme fram med månedlige gaver til fattige husholdninger.

Selv om samfunnet har utviklet seg til noe bedre, er det fortsatt mange som har det veldig vanskelig. De lever et liv i nød og mangler valgmuligheter. Vi klarer ikke å utrydde all ekstrem fattigdom, men vi skal gjøre så godt vi kan for å gi dem energi og tro på livet og dette er grunnen til » KET NGHIA YEU THUONG-CHEN COM AN TINH» programmet som har eksistert siden juni2012. Hovedformålet vårt er å støtte folk som har følgende vanskelige livssituasjoner:
– Eldre som ikke har noe støtteapparat eller slektninger som kan ta vare på dem.
– Syke alenemødre med små barn.
– Eldre mødre som ikke er i stand til å jobbe.
– Familier som har alvorlig syke barn.
– Foreldreløse barn som bor i sitt eget hjem. Og andre spesielle situasjoner eller hendelser.
Hver måned vil hver husstand i vanskelige omstendigheter få støtte, de får en gave med en verdi som varierer mellom 600 til 800 000vnd. Familier som har mindre enn to familiemedlemmer vil motta 600 000vnd, familier med tre eller flere vil motta 800 000vnd. I tillegg vil to husholdninger som har hjerneskadde barn mottatt 1.500.00vnd i måneden. Nå har vi 45 husholdninger i Quang Tri og Thua Thien Hue som får månedlig støtte av Phuc’s Fond gjennom «Chen COM An Tinh- Ket Nghia Yeu Thuong programmet.
Vi støtter hele veien til de klarer seg selv eller ikke trenger vår hjelp lenger.

I tillegg til å gi støttegaver, tar vi oss også tid til å besøke, dele historier og oppmuntre for å lindre en del av smerte og ensomhet som de står i. Familie middag ble også laget av Phuc’s Fond frivillig-gruppe.
På vegne av Phuc’s Fond retter vi en stor takk til alle bidragsyterne som har gjort dette mulig.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc