XUAN NGHIA TINH PROGRAMMET GÅR VIDERE TIL PHU THUAN, PHU HAI OG PHU DIEN

Etter to dager med nyttårsgaveutdeling til vanskeligstilte, forsetter Phuc’sfonds medlemmer i dag 11.01.23 videre til Phu Thuan, Phu Hai og Phu Dien. Til tross for dårlig vær med mye regn og kulde hindret det ikke Phuc’sfonds medlemmer i å utføre jobben, for de vet at dette vil gjøre mange glad og lykkelig.

Phu Thuan, Phu Hai og Phu Dien har tett befolkning hvor fiske er deres levebrød. I vintertiden er de ofte arbeidsledige på grunn av uvær og storm, med de små båtene tør ingen ta sjansen på å dra ut å fiske. De fleste av dem får hjelp fra slektninger som bor i utlandet, men de som ikke har noen til hjelpe dem lever på et minimumsnivå.

Nyttår er en anledning for alle til å komme hjem og besøke familien i hjemlandet, men det er ikke alle som har mulighet til det. Men gjennom Phuc’sfond støtter de med nyttårsgave til sin hjemby. De er folk som bor langt hjemmefra som USA, Canada, Australia, Japan, Newzealand, England og Xiu Hoang, Phi Nguyễn, Bruce Doan, Thuy Le, Kelly Muong Le, Be Cabrera, Phuong Tran, Phan Queen, Van Phan, Julie Phan, Ai Tuyen, Vi Nguyen, Bé Phô, Nghi Nguyen, Hien Nghi Phan, Hanna Nguyen, Lanh Phan, Phat Hoang, Chinh Pham, Thu Tran, Dung Truong…. Med disse gavene ønsker de at hjembyens folk har noe å feire nyttår med.

Nesten 40 nyttårsgaver ble utdelt til vanskeligstilte i disse 3 kommune i dag , Phu Thuan, Phu Hai og Phu Dien. Og her fra har Phuc’sfond 16 både fattige familier og fattige elever som tas vare på av Phuc’sfond.
På vegne av Phuc’sfond og folk fra disse stedene sier vi takk til alle for deres kjærlighet og hengivenhet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc