BESØK OG UTDELING AV XUAN NGHIA TINH GAVER TIL BLINDEFORBUND I PHONG ĐIEN OG FATTIGE HUSHOLDNINGER I ĐIEN HAI

Etter at vi i går ble ferdig med gaveutdeling i Phu Vang og Vinh Thanh, forsetter vi i dag 10.01.2023 videre til 3 nye steder for å dele ut Xuan nghia tinh gaver til vanskeligstilte.

Første sted er blindeforbundet i Phong Đien hvor nærmere 400 synshemmede får støtte og hjelp av blindeforbundet. De får hjelp til selv å lage bambus tannpirkere og kosteprodukter til å selge, slik at de kan få ekstra inntekt. Dette fordi støtten fra kommunen på 400.000-450.000vnd ikke er nok til å leve av. Gjennomsnittlig tjener de rundt 850.000 pr.måned. Forbundet hjelper dem ned å få hverdagen til å gå rundt og tilpasning til samfunnet. Under pandemien gikk deres inntekt ned betydelig, slik at de nå får støtte av Phuc’sfond. Gjennom Xuan nghia tinh programmet støtter vi med 30 gaver til dem som nesten ikke har noe til å feire nyttår.

Andre steder er Đien Hai hvor de fleste lever av små jordbruk og tjener for lite til mat hver dag. Når det er uvær og storm medfører tap av sesongen at livet her blir enda tøffere. Vi vil gjerne støtte med en del nyttårsgaver til de ekstremt fattige her.
Tredje sted er Huong Tra som ligger i fjellområdet. De fleste er etniske minoriteter. Selv om livet har forbedret seg her i det siste, lever fortsatt mange i fattigdom.
I dag tok vi med oss 65 gaver til de stedene.

Gave verdien var 700.000vnd og inkluderte: sekk ris, eske nudler, 2kg klebrig ris, boks med kjeks, boks med te, 1/2kg melonfrø, 1/2 kg ingefær, 1kg bønner, flaske fiskesaus , flaske soyasaus, 1kg sukker, 2 banh chung og konvolutt med 100.000vnd.
Totale kostnader i dag er 45.750.000vnd.

På vegne av Phuc’sfond vil vi rette en hjertelig takk til alle velgjørere som alltid støtter oss slik at vi kan utføre vårt motto HELP TO HELP.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc