BESØK OG UTDELING AV XUAN NGHIA TINH GAVER TIL BLINDEFORBUND I PHU VANG

I dag mandag 09.01.23 har Phuc’sfond formelt startet med nyttårsgaveutdeling til nærmere 500 vanskeligstilte i Thua Thien Hue og Quang Tri området. Stedet vi kom til i dag er blindeforbundet i Phu Vang hvor det er yrkesopplæring for blinde folk. Her får de også støtte, omsorg og hjelp til å føle seg trygge og inkludert i samfunnet.

Hver måned får de 400.000-450.000 fra kommunen, men det er for lite. Takket være forbundet kan de få litt mer penger gjennom salg av produkter som de lager selv, tannpirker, koster… Men under pandemien gikk det veldig dårlig med salget, mange av dem har veldig vanskelige livsforhold. Dermed plukket Phuc’sfond ut 10 husholdninger som trengte ekstra hjelp til å få støtte. Gjennom Xuan nghia tinh programmet vil vi støtte 20 husholdninger i blindeforbundet og 15 andre husholdninger i Vinh Thanh med nyttårsgave fra velgjørere i dag, i håp at de har noe å rutte med.

Gave verdien er 800.000vnd. hver med innhold :
1 sekk ris, eske med nudler, 2 kg klebrig ris, boks med kjeks, boks med te, 1/2kg melonfrø, 1/2kg ingefær, 1kg bønner, 1 flaske fiskesaus , 1 flaske soyasaus, 1kg sukker, 2 banh chung og en konvolutt med 200.000 vnd kontanter.

På vegne av Phuc’s Fond vil vi rette en hjertelig takk til alle velgjørere som alltid støtter oss slik at vi kan utføre vårt motto HELP TO HELP.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc