OVERREKKELSE AV HUS TIL HO THI DUNG

Etter vi har sett og fikk høre hjerteskjærende historien om Ho Thi Dung, skrev vi om henne: Så hyggelig at Chuong Jon Dang fikk ektefellene Leon Le- Le Thi Huyen til å sponse huset.

Dung kommer fra en fattig familie og bor langt opp i fjelllandet. Hennes far døde da hun var liten, og hun vokste opp uten beskyttelse av faren. Da hun var nesten voksen ble hun misbrukt av en mann og gravid. Da han fikk vite om det forsøkte han tvinge henne til å ta abort, men hun ville helst beholde barnet tross trussel fra mannen. I 2009 ble barnet født og bærer morens etternavn. Hun kaller ham for Ho Quoc Huy , og han er en av de fattige elever som får månedlig stipend av oss. Da Huy var 8 år fikk han et tvillingsøsken som har samme bakgrunn som ham, uten far.

Etter at vi fikk tillatelse av lokalregjeringen for ombygging av huset, satte vi straks i gang med arbeidet. Huset ble bygd ut 1m lengre, 1,5m høyere og fikk nytt tak. Totale kostnader er 50.000.000vnd.
Etter en uke var huset ferdig ombygd. Familien er veldig lykkelige og takknemlige da de fikk en symaskin som hun kan jobbe med, i tillegg fikk de støtte med 3.000.000vnd for å starte det nye livet.
På vegne av Phuc’sfond og Ho Thi Dung rekker vi en stor takk til Chương Jôn Đặng, ektefeller Leon Le -Le Thi Huyen Trang og alle andre velgjørere for deres bidrag.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.