VIL DU GI ET FATTIG BARN EN MULIGHET TIL Å FORTSETTE SIN SKOLEGANG?

For bare 650 000 VND = 30 USD kan du bli med oss for å endre skjebnen til et ulykkelig liv

Hver høst, når tilbake-til-skole-trommene høres, vender mange barn glade tilbake til skolen etter en lang sommerferie… Men bak barnas uskyldige smil er det fortsatt mange bekymringer, samt bekymringer hos fedre og mødre med tunge avgjørelser i vente som kan påvirke barnas liv.
-Vær så snill og hjelp barnet vårt med å fortsette på skolen, ellers må barnet må slutt på skolen grunnet for dårlig råd å betale.
Når familiene ikke lenger har en løsning for at barna skal kunne fortsette på skolen, er Phuc’s Fond der de ber etter hjelp gjennom brev, i håp om at barna deres får en sjanse til å gjenopplive drømmene sine og gå på skolen.

For bare 3 dager siden hjalp Phuc’s Fond 3 barn med vanskelige omstendigheter slik at de kunne fortsette skolegangen. I dag mottok jeg et nytt brev der jeg ble bedt om hjelp. Etter å ha lest brevet ble jeg rørt til tårer, og ba Ngo Nhat, leder for utdanningsavdelingen til Phuc’s Fond, om å besøke og kartlegge den faktiske situasjonen. Ngo Nhat informerte meg om Nguyen Thi Hai Yens situasjon som følgende:
Nguyen Thi Hai Yen ble født 19. september 2017
2.klasse for skoleåret 2024 – 2025 ved An Cuu barneskole.
Farens navn er: Nguyen Dang Hien født 21. mars 1983 Telefonnummer: 0931416277
Morens navn er: Nguyen Thi Lan født 1. juli 1997 Telefonnummer: 0769609257
Fast bostedsadresse: Landsby 5, Dien Hoa kommune, Phong Dien-distriktet, Thua Thien Hue-provinsen.
Midlertidig adresse: 4/26 Luong Van can street, An Cuu, Hue provinsen

Da Hai Yen nettopp fylte 4 år, ble hennes yngre bror Nguyen Van Gia Huy født (3 år gammel i år). Gleden ble kortvarig da legen oppdaget at Gia Huy hadde en medfødt hjertesykdom. Etter en lengre periode med behandling har sykdommen og hans helsetilstand ikke blitt bedre. Han har fått nyresvikt og lungebetennelse og har nå blitt overført til Hue Central Hospital. Siden Gia Huy var 1 år gammel til nå, har han tilbrakt mer tid på sykehuset enn hjemme… For å lette på behandlingen og spare penger samt reisetid, bestemte Hai Yens foreldre seg for å migrere fra hjembyen for å komme nærmere behandlingsstedet til sønnen.

Livet til familien har endret seg, og gårdsarbeidet i hjembyen er ikke lenger i drift. Faren har ingen stabil jobb, men driver med shipping på en maksimal månedslønn rundt 3 000 000 VND (ca = 1.400 kr) for å dekke alle utgifter og leie av huset ved sykehuset.
Hai Yens mor, Nguyen Thi Lan, har ikke mulighet til å skaffe penger for familien heller, ettersom hun må til sykehuset hver dag og pleie for sønnen sin. Familien var i vanskeligheter, bestemor og bestefar hadde det ikke bra, både bestemor og bestefar var gamle, så det var umulig for Hai Yen å fortsette å gå på skolen. Stilt overfor en så ynkelig situasjon kan ikke Phucs Fond stå og se på, så vi har bestemt at vi fra september 2024 skal hjelpe Hai Yen.

Phuc’s Fond er ikke bare et tillitssted for de uheldige, men også et tilfluktssted for ungdomsdrømmer, for å få muligheten til å pleie drømmene sine. Hai Yen, så vel som 98 andre studenter i vanskelige omstendigheter får støtte av oss hver måned. Det er takket være omsorgen, overvåkingen og den rettidige støtten at Phucs Fond har forutsetninger for å utføre sitt oppdrag: “Hjelp til å hjelpe – Hjelp andre til å spre kjærlighet”

Med vennlig hilsen
Phuc Nguyen Quang.