BESØK OG UTDELING AV MIDTHØSTFESTIVALENS GAVER TIL BARN I BEHANDLING PÅ SYKEHUS

I disse dager er hele landet opptatt av å støtte flomofrene i Nord- Vietnam, og Phuc’sfonds medlemmer har nettopp fullført vår flomstøtte til folk i Nord. Uansett hvor travelt det er så må vi gjennomføre den årlige feiringen av midhøstfestivalen for barna som planlagt.

Siden 11.09.24 har vi organisert dette for nesten 2000 foreldreløse, funksjonhemmede og fattige elever fra Quang Tri til Thua Thien Hue. Selv om programmet var enklere enn vanlig hadde det lite betydning for barna, de var like glade og lykkelige over at det faktisk ble feiring.

Midthøstfestivalen kalles også gjenforeningsfestival eller barnefestival, men det fins barn som lider av alvorlig sykdom og kjemper mot døden, og som derfor ikke kan delta festivalen, så da bringer vi en liten bit av midthøstfestivalen til sykehuset hvor barna får behandling. I tillegg til gaver fikk barna 200.000vnd i kontanter og det ble gitt 30 gaver til funksjonhemmede barn i An Dong barneskole.

En del av kontantene som ble gitt til barnepasientene er sponset av en anonym velgjører, med ønske om å gi barna et lite håp og glede. Hjertelig takk til alle velgjørere som har gitt barna en lykkelig og minnerik dag.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.