3 NY FATTIGE ELEV FÅR MÅNEDLIG STIPEND AV PHUC’S FOND

Med 650 000 VND = 30 USD i måneden kan du velge mellom å bli fadder for et barn eller en familie, og dermed endre et vanskelig liv. Til tross for vårt stramme budsjett nå, klarte vi ikke å ignorere de tre ynkelige tilfellene som trenger hjelp.

1. Phan Thi Bao Tran, født i 2015, bor i Hue. Tidligere var hennes familie ikke velstående, men de klarte seg bra. Begge foreldrene hennes jobbet hardt for å forsørge familien med to barn, bestefar og en onkel som er syk. Men livet er skjørt og uforutsigbart. Etter at moren fikk en hjernesvulst og måtte behandles på sykehuset i en lengre periode, falt familien helt utenfor. For øyeblikket er det bare faren som er familiens hovedinntekt. Med den ustabile jobben han har nå, er det ikke lett for ham å forsørge de syv personene i familien.

2. Nguyen Thi Ngoc Tram, født i 2012, går i sjuende klasse. Hun kommer fra en fattig familie med flere søsken. Hennes far hadde dårlig helse, men jobbet likevel hardt for å forsørge familien. De hadde ikke råd til å betale for legehjelp, og etter en periode døde han av sykdommen. Hun har også en lillesøster som er lam i halve kroppen. Moren jobber i en matbutikk, men med minimumsinntekt klarer de ikke å få endene til å møtes. Vi håper at dere kan hjelpe familien slik at de kan komme seg gjennom de vanskelige tidene.

3. Tran Thi Thien, født i 2013, går i sjette klasse. Han kommer fra en svært fattig familie med tre søsken. Faren er syk og kan ikke jobbe. Moren har ikke en stabil jobb, så hun dyrker grønnsaker i hagen for å klare seg. Etter skoletid hjelper han og storesøsteren moren med å ta vare på søsknene og gjøre daglige oppgaver.
Med dagens økonomiske situasjon er det stor risiko for at barna må slutte på skolen. Vi gjør vårt beste for å sikre at barna får støtte gjennom Thap Sang Uoc Mo-programmet til de fullfører videregående skole. Vi håper at barna vil klare å komme seg ut av fattigdommen og få oppfylt sine rettigheter. Uten deres støtte kunne vi ikke realisere vårt “Help To Help”-program.

Med vennlig hilsen,
Nguyen Quang Phuc.