ARRANGEMENT AV FAMILIENS DAG I DIEU VIEN GAMLEHJEM

Etter en stund har vi stoppet alle månedlig aktiviteter på grunn av pandemien , i dag starter vi opp igjen. I dag 13/6-21 med støtte av Da Thu og hennes venner, har Phuc’sFond medlemmer vært tilstede ganske tidlig på dagen for å gjøre i stand familiedagen i Dieu Vien gamlehjem.

Det er rundt 30 eldre personer mellom 60-80år som bor her nå . De er alle uheldige mennesker uten familie som tar vare på dem og mangler omsorgstjenester. De kommer fra forskjellige livssituasjoner, men de har et felles problem som er kjærlighet fra familien og omsorg. Gamlehjemmet nå vil være et sted de kan få omsorgen og være her til dem siste dag.

Phuc’sFond arrangerer fast månedlig aktiviteter for dem , målet vårt er å gi mest mulig kjærlighet , omsorg og oppmerksomhet til dem. Vi pleier å lage god og næringsrik mat til dem , vi bruker mest mulig tid til å høre deres livshistorier og hjelper dem med hagearbeid og ordne opp ting som de ikke klarer selv og ikke minst holde dem med selskap. Det har en stor betydning for dem og de føler seg veldig lykkelige fordi de ble sett , lyttet til og får kjærlighet.

På grunn av koronatiltak begrenser det antall personer per samling, men vi har prøvd så godt vi kan slik at de kan få en koselig familiedag sammen, i tillegg har de fått en liten gave hver som også er sponset fra Da Thu og hennes venner. Dagen her gikk fort og vi har sett mange smil og fornøyde ansikt.

Takk til Da Thu og din venner , håper flere kan forsette å hjelpe oss at vi kan forsette våres jobb i fremtiden.

Med vennlig hilsen
Nguyen quang phuc