BESØK OG UTDELING AV XUAN NGHIA TINH GAVER I HAI CHANH, HAI LANG- Quang TRI PROVINSEN OG PHONG CHUONG, PHONG DIEN- THUA THIEN HUE PROVINSEN

I år startet vi i Hai Chang med utdeling av nyttårsgaver. Her er det 1930 husstander, med 8967 mennesker og mer enn 7% av befolkningen er fortsatt fattige. Dette er en landsby som ligger i et avsidesliggende distrikt oppe i høyfjellet med barskt klima, så de har det veldig tøft. Her ga vi bort 35 nyttårsgaver som inneholder:

En sekk med ris, en boks med kjeks, fiskesaus, matolje, en boks med te, poser med buljong, pose med godteri, en halv kilo syltet ingefær, en halv kilo syltet kokos, en halv kilo bønner, en kilo sukker, to kilo klebrig ris, en flaske soyasaus, to banh chung, et teppe og en konvolutt med 200.000VND i kontanter.
Hver gave har en verdi på 1.000.000VND.

Vi dro videre til Phong Dien- Thua Thien Hue. Stedet er kjent for mye flom og oversvømmelser, så befolkningen mister ofte alle verdisakene sine ved disse tilfellene og det gjør at de har det vanskelig.
30 nyttårsgaver blir delt ut her til de som har det vanskeligst. Disse gavene har samme innehold og verdi som gavene fra forrige sted. På vegne av Phuc’s fond sier vi takk til alle velgjørere og Phuc’s fonds medlemmer som deltok i programmet i dag.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.