DET FJERDE HUSET AV SJU ER SNART FERDIG BYGD

Dette er det fjerde huset av de syv hus som Phuc’sfond planlegger å bygge i 2021. I tillegg til syv hus, bygger vi tre felles vannsystem i provinsen Quang Tri.

Byggingen startet juni 2021 , husene begynner å bli ferdig og klare til å overleveres. På grunn av covid-19 som rammet en rekke områder , deriblant A Luoi – distriktet i Thua Thien Hue provinsen som ble stengt ned. Derfor vil de to husene i A- Luoi ta lengre tid enn planlagt.

Tiltakene og restriksjoner i A Luoi er nå opphevd, og folk er tilbake til vanlig livet. Nå i dag 3/10 har vi endelig muligheten til å komme på besøk og levere penger til Ho Van Theps husbygging .
Ho Van Thep født i 1983 , han og kone K An Sot er fra etniske gruppen Pa Co , de bor nå i A Luoi – Thua Thien Hue. I et gammelt telt under 10 kvadratmeter bor de med 2 små barn på 9år og 4 år.
Huset ble sponset av Chuong Jôn Đang – Sai Gon Service . Byggingen startet i juni -2021
https://www.facebook.com/.phucs.fond.9/posts/1863986640448760

I dag ble huset bygget på tomten som Phuc’sfond fikk fra kommunen.
To av syv hus i 2021 ble sponset av Chương Jôn Đặng – Sai Gon Service og det er ikke første gang han støtter oss med å hjelpe fattige familier med et tak over hodet.
På vegne av Phuc’sfond takk til Chương Jôn Đặng – Sai Gon service og sponsorer som støtter ‘Tinh Thuong’ hus programmet .

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc