ENDA EN FATTIG ELEV TIL FÅR MÅNEDLIG STØTTE FRA PHUC’SFOND

I de siste tiden har vi konstant fått inn mange søknader som ber om hjelp fra oss. Til tross for at vi nå ikke har kapasitet til å ta inn flere, klarte vi foran denne tragiske situasjon ikke si å nei til å hjelpe.
For 30 dollars per. måned kan du hjelpe en fattig elev å komme seg over vanskeligheter slik at han kan fortsette på skolebenken.

Dette handler om en gutt som heter Nguyen Hai Chau. Han er født i 2009 og bor i Tan Hoi landsby – Thua Thien Hue. Han kommer fra en fattig familie med etnisk minoritet Ta Oi bakgrunn. Han bodde med foreldre og 3 brødre, livet var ikke strålende men de levde lykkelig sammen helt til en trist dag da han mistet faren sin av kreft i 2020. Fra den dagen ble livet hans snudd på hodet, for ikke lenge etter det fant hans mor seg en ny mann og forlot han og 3 brødre til bestemor for godt, fordi hun ikke lenger taklet fattigdom.

Bestemor på 54 år er syk og har hjerteproblemer. Hun har tatt med barnebarna sine hjem til seg selv for å oppdra dem. Hun er gammel og har ikke mye penger så hun jobber hardt for å kunne forsørge dem, hun jobber dagen lang på åkeren. Livssituasjonen hennes nå er veldig vanskelig med alle barna og med alderen hennes.
Etter å ha sett hvor vanskelig de har det så klarer vi ikke å gjøre noe annet enn å ta dem inn, de vil få månedlig støtte fra oss fremover. Det betyr at vi nå har 58 fattige elever å ta vare på.

En person kan ikke hjelpe alle, men står vi flere sammen så vil vi kunne hjelpe dem som har det vanskelig. Vi ønsker inderlig at dere vil hjelpe oss å realisere Help To Help.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.