FAMILIEDAG FOR DIEU VIEN GAMLEHJEM – MAI.2022

Med sponsing fra Harper Truong var vi tilstede for å utføre vår jobb som vanlig.Dette er hjemmet for mer enn 30 eldre mellom 60 og 80 år. De kommer fra ulike livssituasjoner , de har hver deres skjebne , men det felles de har til felles er : ingen barn som kan ta seg av dem , ingen støtte , ingen slektninger og ikke et kjærlig hjem i hele deres ensomme liv . Selv om de får slått seg til ro i eldrehjemmet , hvor de har fått mat og klær er ensomheten fortsatt uunngåelig.

Vi har dyp sympati for personene som bor her og har dermed organisert familiedag her i 9 år, gjennom dette programmet ønsker vi delvis å forbedre deres psykisk helse og gi dem enda bedre livskvalitet.

I tillegg til månedlig familiedag organiserer vi også morsdag og nyttårsfeiring til dem hvert år og støtter dem med matbudsjett til hverdagen . Vi bruker rundt 80-100.000.000 av budsjettet til gamlehjemmet hvert år.
Uten deres støtte og bidrag kunne vi ikke ha fullført arbeidet vårt. På vegne av Phuc’sfond vil vi takke til alle sponsorer og Harper Truong som har sponset denne familiedagen.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc