PHUC’S FOND ORGANISERT FAMILIEDAG PÅ DIEU VIEN SYKEHJEM FOR OKTOBER 2023

Med sponset av Tuyety Dang. I dag, søndag 8. oktober 2023, var medlemmer av Phucs Fond Charity Group til stede veldig tidlig for å organisere FAMILIEdag for nesten 30 eldre som bor på Dieu Vien sykehjem.
På familiedagen vil medlemmene av PhucsFond’s gruppe gå på markedet for å lage mat, organisere kunst og håndverk, ha folkeleker, chatte og hjelpe eldre med daglige gjøremål. I tillegg vil vi, når det er mulig, organisere ekskursjoner slik at de eldre kan endre stemningen.

Dieu Vien sykehjem er et sted hvor mer enn 20 eldre mennesker fra 60 til 80 år bor sammen. De er foreldre uten omsorgspersoner, uten barn å ta seg av, de som var uheldige i «kjærlighetslivet» da de var unge, slik at det ensomme livet klamrer seg til dem… Hver person har en annen skjebne og situasjon, men fellespunktet for de eldre er ensomhet, mangel på hengivenhet, tilflukt. når alderdommen begynner å klamre seg til dem, og når de har ingen steder å henvende seg når de blir gamle, de kommer til Dieu Vien sykehjem, for å bo, for å bli tatt vare på og for å være omringet i de siste dagene av livet.

Forståelse av ensomhet, mangel på kjærlighet, familiegjenforening, barne- og barnebarngjenforening… Derfor bestemte Phucs Fond seg for å arrangere en vanlig familiedag en gang i måneden. Med ønsket om å overvinne en del av mangelen, skape en mer koselig atmosfære, gjennomsyret av kulturen og tradisjonen til “Familie” slik at det åndelige livet til de eldre på sykehjemmet blir stadig bedre.

For å kunne fortsette disse humane aktivitetene, for å bringe glede og lykke til uheldige liv. Vi trenger virkelig bidrag og støtte fra dere, slik at Phuc’s Fond alltid kan spille rollen som «A trusted address of unfortunate fates».

Med vennlig hilse
Nguyen Quang Phuc.