STIPEND TIL 2 NYE FATTIGE ELEVER

Juni, 2012 startet vi Thap Sang Uoc Mo programmet for å hjelpe fattige elever til å oppfylle sine drømmer. De er ekstremt fattige og uten vår hjelp har de ikke mulighet til å fortsette med utdannelse. Vi har hjulpet mange elever komme inn på universitetet de siste ti årene. Nå støtter vi 45 elever som får hjelp månedlig.
Selv om finansieringen har blitt negativt påvirket i løpet av pandemien, klarte vi likevel ikke å snu ryggen til 2 nye fattige elever som trenger vår hjelp.

Den ene er Đang Van Lam føds.20/7/2007 fra Phu Vang – TT Hue. Dang van lam er en veldig flink elev og er alltid elsket av lærere og venner. Han ble født uten far og bor nå med moren og bestemoren . Det er ikke lett for moren å skaffe seg en jobb uten utdannelse, de lever av å pante flasker og plastposer. De får inn 10-20.000vnd hver dag, akkurat nok til å kjøpe ris til hele familien på tre for en dag. Bestemoren er 85år og mottok nylig et hus av Phuc’sFond i 2020, i tillegg får de månedlige støtte fra oss. https://www.facebook.com/Phucs.fond.9/posts/1629236967257063

Den andre er Tran Thi Diem Hang født 22/6-2006 som bor i Phu Vang -TT Hue. Hun går i åttende klasse ved Phu Hai skole. Hennes familie er ekstremt fattig. Moren hennes taklet ikke fattigdommen og forlot da hun var 2 år gammel, siden ble hun tatt vare på av besteforeldrene. Selv om Hang kommer fra en fattig familie jobber hun hardt for et bedre liv. I 3 år på rad har hun hatt topp-plassering på skolen.
Vi forstår godt hvor vanskelig de har det nå , derfor velger vi å hjelpe begge to med månedlig stipend helt til de fullføre videregående skole. Det blir 600.000-1000.000vnd per.måned. Utenom det støttes også barna for forberedelser til første skoledag.

Ved å sponse 600.000vnd = 30 USD hver måned vil du hjelpe barna oppfylle åsine drømmer. Høyere utdannelse kan vi gi barna forsikring og kunnskapen til å unngå fattigdom, holde seg friske og få håp for fremtiden.
På vegne av Phuc’sfond takk til alle dere som alltid gir oss midler til å gjennomføre programmet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc