UTDELING AV MÅNEDLIGE GAVER TIL PHUC’SFONDS FATTIGE FAMILIER- DESEMBER 2022

I dag er det nyttårsaften. De fleste av oss forbereder oss til nyttårsfeiring, men i Hue venter så mange triste skjebner på å få sin månedlige gave fra Phuc’sfond. I dag besøkte vi dem og hadde vi med oss en eske nudler, en sekk ris, 1 kg sukker, en flaske fiskesaus og en konvolutt med kontanter til hver familie.
Desember måned i Hue er vintertid med mye regn og kulde, veiforholdene ut til de fattige familiene er vanskelig for Phuc’sfonds medlemmer. Men dårlig vær setter ingen bremser på dem, de forsikrer seg om at alle 40 husholdninger får gavene i tide. De har ulike livssituasjoner og hver deres skjebne, men en ting de har til felles er at de trenger støtte av oss til opprettholde sitt liv.

Hver gang vi er på besøk opplever vi mange triste episoder, som en enslig mor på over 80 år og fortsatt må stelle og passe på sitt sengeliggende barn.
Ensomme eldre folk som ikke klarer å gjøre hverdagslige ting som å lage mat til seg selv, de lever et liv helt avhengige av hjelp fra naboen.

Noen av dem har demens, de husker ikke navnet sitt engang…. og mange andre triste skjebner som Phuc’sfond støtter månedlig. Månedlige gaver har stor betydning for dem, det stabiliserer deres liv, gir livskvalitet og en mer meningsfylt hverdag.

Alle disse tragiske hendelse berører oss. Det gir en god følelse å hjelpe andre, få noen til å smile eller gjøre dagen lysere for en som sliter. Tusen takk til alle våre velgjørere som har gjort dette til mulig.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.