UTDELING AV STIPEND JUNI 2022

I dag søndag 19.juni.2022 var Phuc’sfonds medlemmer ut på tur igjen, de dro fra byen til landsbyen for å dele ut stipend til fattige elever.

Stipend støtter elever som har det vanskelige omstendighet, og hensikten med å hjelpe de unngå å droppe ut av skolen, slik at de kan forsette med utdannelse og oppfylle drømmene sine.
Det gjelder for elevene som har følgende situasjon :
1. Foreldre har gått bort og bor med besteforeldre.
2. En forelder er død og den andre er syk.
3. En forelder er syk og den andre arbeidsløs .
4. De som står i listen over fattige husholdninger.
5. Andre spesielle situasjoner.
Vi har regelmessig kontakt med både barn og familie for å høre hvordan de har det , følger opp undervisningen, gir råd og veiledning. De får støtte 600.000vnd hver måned fra fadder, de som har ingen støtte, bruker Phuc’sfond egne midler til å gjennomføre.Vi gjør så godt vi kan for å stabilisere livene deres.

Gjennom stipend-programmet har vi hjulpet mange med å fullføre videregående skole og komme inn på universitetet. De fleste av dem har fått diplomer for flinke elever. Dette gjøre vi veldig glade for deres vegne.Vår høyeste ønske er at flere barn får oppleve håpet om at livet kan bli bedre, at det kan snu , totalt og for alltid.

I tillegg av stipend «THAP SANG UOC MO» har vi flere månedlige aktivitet at vi bruker rundt 55.000.000vnd av budsjett hver måned. Vi trenger virkelig bidrag fra dere slik at vi har midler til å hjelpe uheldige.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc