XUAN NGHIA TINH PROGRAMMET GÅR VIDERE TIL PHU THUAN, PHU HAI,PHU DIEN I PHU VANG KOMMUNE

Etter flere dager med nyttårsgaveutdeling til vanskeligstilte, forsetter Phuc’sfonds medlemmer i dag 08.02.24 videre til Phu Thuan, Phu Hai og Phu Dien. Til tross for dårlig vær med mye regn og kulde hindret det ikke Phuc’sfonds medlemmer i å utføre jobben, for de vet at dette vil gjøre mange glad og lykkelig.
Phu Thuan, Phu Hai og Phu Dien har tett befolkning hvor fiske er deres levebrød. Her lever folk av fiske. De jobber bare i sesong da det ofte er dårlig vær med sterk vin og store bølger på vinteren.
Det er tøffe leveforhold, så støtte fra slektninger bosatt i utlandet er høyt verdsatt. Men de som ikke har noen til hjelpe dem lever på et minimumsnivå.

Nyttår er en anledning for alle til å komme hjem og besøke familien i hjemlandet, men det er ikke alle som har mulighet til det. Men gjennom Phuc’sfond støtter de med nyttårsgave til sin hjemby. De er folk som bor langt hjemmefra som USA, Canada, Australia, Japan, Newzealand, England… og Thuy Le, Kelly Muong Le, Be Cabrera, Phuong Tran, Phan Queen, Van Phan, Phi Nguyen, Thu Tran, Ai tuyen,Vi Nguyen, ,Nghi Nguyen, Hien Nghi Phan, Thao Nguyen Ton Nu, Thien TriPhan, Xiu Hoang, Anh Nguyen, Chinh Pham, Ron Tran, RioViet, Binh Xuan Nguyen, Ly Huynh, SAO Thi Huynh, Connie Hoang Mai, Judy Tran, Thuy Nguyen, Doan Trang, Ngoc Nguyen, Mary Truong, Nga Truong, og Dung Truong fra Saigon. Med disse gavene ønsker de at hjembyens folk har noe å feire nyttår med.

Nesten 40 nyttårsgaver ble utdelt til vanskeligstilte i disse 3 kommune i dag , Phu Thuan, Phu Hai og Phu Dien. På vegne av Phuc’sfond og folk fra disse stedene sier vi takk til alle for deres kjærlighet og hengivenhet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.