BESØK OG UTDELING AV “XUAN NGHIA TINH “- GAVER I CON HEN , ĐONG BA OG THUAN LOC

Etter mange runder med gaveutdeling i Quang Tri til Thua Thien Hue , forsetter vi i dag 25/01/22 videre til Vy Da -Con Hen , Đong Ba og Thuan Loc for å dele ut gaver. Vy Da-Con Hen er et sted hvor det er flest fattigste i hele Thua Thien Hue byen. Her er rustikke retter godt kjent. Con Hen ligger under planleggingsområder som har rammet mange og forårsaket store ulemper for menneskene som bor her.

De kan forlate huset sitt når som helst. Men stedet har nylig hatt en måned med isolasjon på grunn av korona, dette gjør situasjonen verre for de fattigste. Over 40 gaver ble delt ut til folket her. Ved oppmøtet i dag kom det mer frem hvor hardt livet de lever er.
De eldre har ingen som kan ta vare på dem, de er loddselgere og folk som bodde på båten. De har nå blitt gjenbosatt, men har fortsatt problemer med å integrere seg i til det nye livet.
Dagens gave er : 10kg ris, 3kg klebrig ris , 1kg sukker, 1/2kg syltet ingefær, 1/2kg syltet kokos, 1/2 melonfrø, 1 boks kaker, 1 pakke te , 1 pose krydder, 1 eske nudler , 1 banh chung ,1 banh tet og en konvolutt med kontanter.
Verdien av gavene er 600.000vnd – 750.000vnd pr. gave.

Vi kom til en gruppe stakkarslige mennesker og forlot med mange lykkelige og takknemlige ansikter her. Videre forsetter vi til Đong Ba og Thuan Loc, på hvert sted skal vi dele ut 15 gaver. Her lever de av å tjene til livets opphold på gata. De bor i fuktige og falleferdige hus i midten av byen med mange høye blokk rundt seg. De har det veldig vanskelig i hverdagen, og nyttårsfeiring er en spesielt utfordrende tid for dem.
Fra deres bidrag har vi formidlet disse gavene til de som ikke har noe å rutte med. Totalkostnaden i dag er : 46 500 000 vnd.
På vegne av Phuc’sFond, takker vi for deres varme tanker til mennesker i Vy Da , Đong Ba og Thuan Loc .

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc