PHUC’S FOND GAV NYTTÅRS-MATPAKKER TIL DE MEST TRENGENDE I PHU THUAN, PHU HAI OG PHU DIEN

Etter vietnamesisk tradisjon er tet en veldig viktig familiebegivenhet. Uansett hvilken sammfunnsklasse en tilhører, må man skaffe alle i familien nye klær og ekstra god mat for de dagene nyttårsfeiringen pågår.
Mens fremdeles er det mange som sliter med å skaffe seg nok mat til hverdagens behov, derfor reiste Phuc’s Fond med medlemmer i Phuc’s Fond Gruppen i Hue – Vietnam for noe uker siden rundt omkring i fylket for å fange opp de som mest fattige og har behov for hjelp i forbindelse med nyttårsfeiring.

Behovet er veldig stort, men Phuc’s Fond har ikke råd å hjelpe alle som trenger det.
Etter at medlemmer har vært på besøk og så gruppen sitter ned sammen, sammeligner de forskjellige sak til sak, så plukker vi ut de som mest trenger hjep etter vår vurdering. Vi har bestemt oss for å dele ut 500 nyttårs-matpakker med verdi 450 kr/hver fra 2 fylker Quang Tri og Thua Thien Hue.

I dag tirsdag den 25/01/2022 reist vi rund i 3 kommuner: Phu Thuan, Phu Hai og Phu Dien for å dele ut mer enn 45 nyttårs-matpakker. De er mest svake i samfunnet som får hjelp fra oss.
Gaven inneholder: 1 flott dyne, 10kg ris, 3 kg sticky rice, 1kg sukker, 1/2 syltet ingefær, 1/2 syltet kokos, 1/2 kg melonfrø , 1 pakke te , 1 boks kake ,1 pose krydder ,1 eske nudler , 1 banh chung , 1 banh tet, en konvolutt med kontanter.
Gavene har verdien fra 850.000 til 1.100.000vnd pr. gave

Vi ønsker å kunne hjelpe mer, men Phuc’s Fond har fremdeles dårlig råd, håper at vi får litt mer støtte fra venner, foretninger, firma og privatpersoner slik at vi kan hjelpe alle de som virkelig trenger hjelp og støtter fra oss.

Phuc’s Fond ønsker å takke for støtte gjennom lang tid. I forbindelse med vietnamesisk nyttår ønsker vi våre venner og støtter et riktig godt nytt år.

Med vennlig hilsen
Phuc’s Fond