ESØK OG UTDELING AV GAVER TIL BLINDEFORBUNDET I PHONG DIEN OG FATTIGE HUSHOLDNINGER I ĐIEN HAI

Etter besøket og gaveutdelingen i høylandsdistrikter som Nam Dong , A Luoi, fortsetter vi i dag mandag 24 januar 2022 videre til Pha Tam Giang for å dele ut gaver til flere uheldige folk. Vi skal innom to steder i dag:

1.Blindeforeningen i Phong Dien. Senteret har rundt 400 personer, her får de opphold og yrkesopplæring. De får sosialstønad fra mellom 400 000 til 450 000 vnd per måned fra staten, utenom det må de selv skaffe mer.
Takket være senteret har de uheldige et sted å bo, samtidig kan de få ekstra inntekter gjennom å selge produkter som de har laget selv som bambus tannpirkere, kost… Koronapandemien rammet hele landet og påvirket sterkt salget av produkter fra senteret. Nå klarer de seg så vidt uten de ekstra inntektene. Vi har gjort så godt vi kan for å redde senteret i den siste tiden.

2. Fattige husholdninger i Đien Hai. De fleste her lever av små jordbruk, med den medianinntekten klarer de å få hverdagen til å gå rundt. Men dette området er ofte utsatt av stormer og flom som skaper mye problemer for de som bor her. Vi hadde med oss mer enn 115 gaver til begge stedene i dag og dagens gaver er :
-10kg ris, 3kg klebrig ris, 1kg sukker, 1/2 kg syltet ingefær, 1/2kg syltet kokos , 1 boks kaker , 1 pakke te,1 pose krydder , 1 eske nudler , 1 banh chung , 1 banh tet og en konvolutt med kontanter.
Verdien av gavene er 850 000vnd pr. gave.
Totalkostnaden i dag er: 97.750.000vnd.

På vegne av Phuc’sFond, takker vi for deres bidrag og støtten slik at vi kan implementere vårt motiv ” Help To Help”

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc