UTDELING AV «XUAN NGHIA TINH» GAVER I THUONG LONG – NAM DONG, XUAN LOC – PHU LOC – THUA THIEN HUE

I går delte vi ut gaver i A Luoi, i dag dro vi videre til Nam Dong – Phu Loc landsbyen i Thua Thien Hue. Her er det rundt 2200 mennesker som bor spredt over åtte landsbyer. 96% av dem er etniske gruppen, Co Tu hvor det bor mange fattige.

Her møter vi mange tynne mennesker med fillete klær , mange barn har ikke varme nok klær på de kalde vinterdager. De har heller ikke nok mat til hverdagen.Det har gjort sterkt inntrykk på oss , og det er en av grunnene til at vi er her i dag.

Vårt første stoppested i dag var i Nam Dong for å overlevere huset til Tran Van U som ble sponset av Movan Tran , https://www.facebook.com/phucs.fond.9/posts/1864646210382803
Han var en av de som fikk nyttårsgave, i tillegg fikk han innflyttelsegave og 5.000.000vnd som er det var til overs fra husbyggingen.

Videre til neste stopp er Phu Loc landsbyen som ligger langs fjellveggen. Fiskefangst er deres levebrød .
Men livet er ikke så enkelt , her kommer flommen hvert år og gjør ting vanskeligere for mange som bor her. Vi hadde med oss over 65 gaver som ble delt ut i disse to landsbyene.
Gaven inneholder:
-1 flott dyne, 10kg ris, 3 kg sticky rice, 1kg sukker , 1/2 syltet ingefær, 1/2 syltet kokos, 1/2 kg melonfrø , 1 pakke te , 1 boks kake ,1 pose krydder ,1 eske nudler, 1 banh chung , 1 banh tet og en konvolutt med kontanter.
Gavene har verdien 850.000vnd pr. gave.
Totale utgifter er 62.570.000vnd.

Vi avslutter turen her i dag med en god følelse, lykkelige og fornøyd. Takk til alle bidragsytere som har hjulpet oss med å fullføre jobben vår.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc