BESØK OG UTDELING AV GAVER I AN ĐONG , PHU HAU OG GIA HOI

Etter mange rundtur med utdeling av gaver , vendte vi i dag tilbake i sentrale i Hue. Phu Hau , Gia Hoi og An Đong er våre møtesteder i dag.
Her finner vi de som lever av gatehandel:
– Fattige husholdninger som bor i pensjonat.
– Husholdninger som lever av flaskepanting.
– Husholdninger som lever av loddsalg.
– Medlemmene i blindeforbundet som lever av å selge koster og tannpirkere på gata.
– Husholdninger med spesielle situasjoner.
Våre første stoppesteder i dag er Phu Hau og Gia Hoi, på disse to steder bor befolkningen tett på hverandre. De fleste lever av gatehandel som salg av lodd, peanøtter eller pante flasker.

Etter at vi var ferdig med utdeling av 20 gaver til fattige familier her, gjorde vi oss klar til neste stopp i An Đong. Stedet ligger øst for Hue City. Tidligere var området dekket av rismarker som var hovedkilden til mat i Hue City. I tråd med den nye utviklingen det blitt flere hus og mindre jordbruk, mange endte opp med å tjene sitt levebrød på gata. Og nettop de var mest berørt av pandemien, de har hatt det vanskelig og slitt med å skaffe inntekt. Det var grunnen til at vi er her i dag.

Vi hadde med oss 70 gaver i dag , dagens gaver er :
-10kg ris, 3kg klebrig ris, 1kg sukker, 1/2kg syltet ingefær, 1/2 kg syltet kokos , 1/2kg melonfrø, 1 boks kaker , 1 pakke te, 1 pose krydder, 1 eske nudler, 1 banh chung , 1 banh tet og en konvolutt med kontanter.
Verdien av gavene er 700.000vnd pr. gave.
Totalkostnaden er 52.000.000vnd.

Så etter to dager med aktivt arbeid, rakk Phuc’sFond medlemmer i Hue å levere 140 nyttårsgaver til fattige husholdninger og gatehandelsfolk som planlagt.
På vegne av Phuc’s Fond Ønsker vi å si takk til dere som støtter oss

Med vennlig hilsen
Phuc Nguyen Quang.