BESØK OG UTDELING AV XUAN NGHIA TINH GAVER I QUANG TRI-2023

Etter flere turer med gaveutdeling i Thua Thien Hue fortsetter vi i dag 18.01.23 videre til Quang Tri. Til tross for at de selv er opptatt med mye arbeid og forberedelser til nyttår, anstrenger Phuc’sfonds medlemmer seg for å rekke utdeling av gavene til fattige folk i Quang Tri.

De husstandene som på forhånd var vurdert og plukket ut til å få støtte har alle ekstremt vanskelige omstendigheter. Under vårt besøk i noen husstander nylig opplevde vi at familiemedlemmer nettopp hadde gått bort på grunn av kulde og de dårlige boforholdene. Det fins også flere pasienter som kommer hjem for å feire nyttår med familien etter en lang tids behandling på sykehus. Når vi er på stedet opplever vi mye mer, og det er så trist å se hvor vanskelig livsopphold de lever under. Mange mottok gaver med tårer i øyene.

I en samtale med Hoang Doan- representant for Phuc’sfond i Quang Tri sa han: « I disse dagene gir det oss mange følelser ved utdeling av nyttårsgaver, ved å være tilstede opplever vi av mer hvilke vanskeligheter de står overfor. Mange av dem er ensomme og har sykdommer…De mottar gaver med gledestårer. De sa at Phuc’Fonds gave er verdifull og gavegiverne er så hyggelige og vennlige at det har gitt dem en følelse av å ha familie…mange positive kommentarer fra dem gir oss ekstra energi og motivasjon”

20 nyttårsgaver ble utdelt her til vanskeligstilte med følgende innhold:
Sekk ris, eske nudler, 2kg klebrig ris, boks med kjeks, boks med te, 1/2kg melonfrø, 1/2 kg ingefær, 1kg bønner, flaske fiskesaus , flaske soyasaus, 1kg sukker, 2 banh chung og konvolutt med 200.000vnd i kontanter med total verdi på 800.000vnd.hver.

På vegne av Phuc’sfond sier vi takk til velgjørere for deres henvengivenhet og kjærlighet. Deres bidrag styrket vårt arbeid for at fattige folk skal ha noe å rutte med til nyttårsfeiringen.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.