BESØK OG UTDELING AV XUAN NGHIA TINH GAVER TIL PHUC’SFONDS FATTIGE ELEVER

Etter mange turer med besøk og overrekkelse av gaver fra velgjørere til vanskeligstilte før nyttår, fortsetter vi i dag 20.01.23 til våre fattige elever De er 57 elever som støttes av Phuc’sfond gjennom Thap Sang Uoc Mo programmet, og er fra forskjellige steder som A Luoi, Nam Dong, Phu Loc, Phong Dien, Phu Vang , Hue byen og Quang Tri.

De fått månedlig støtte fra Phuc’sfond og omsorg i over 9 år. Vi kommer til å støtte dem helt til de er ferdig med videregående skole. Noen av dem har kommet seg inn universitet og trenger fortsatt vår hjelp og har følgende vanskelige omstendigheter:
– Foreldre har gått bort og de bor med besteforeldre.
– fattige barn som har syke foreldre.
– Barna med funksjonsnedsettelse på grunn av trafikkulykke.
Disse elevene har et spesielt vanskelig liv, det er risiko for at de kommer til å droppe ut av skolen siden familien strever økonomisk. Våre ønsker er å gi barna skolegang og utsikter til et bedre liv.
For å få støtte av Phuc’sfond Thap Sang Uoc Mo programmet blir de nøye vurdert før de blir plukket ut til å få månedlig støtte. Gavene til de i dag er med følgende innhold:
Sekk ris, eske nudler, 2kg klebrig ris, boks med kjeks, boks med te, 1/2kg melonfrø, 1/2 kg ingefær, 1kg bønner, flaske fiskesaus , flaske soyasaus, 1kg sukker, 2 banh chung og konvolutt med 600.000 vnd i kontanter med total verdi 1.2.000.000vnd .hver.

I dette anledningen støtte vi også skrivebord, stol, bokhyller og lese lampe til 17 elever som mangler disse praktiske tingene, og det er bidratt fra velgjørere.
Totale verdi 1.300.000vnd.hver.

Til nå har vi 100 husstander med fattige familier og fattige elever som støttes av oss siden programmet startet for ti år siden, mange har gått bort men så har det kommet nye til. Mange klarte seg så bra at de studerer videre på universitet. Dette er en veldig nyttig jobb som vi ønsker å fortsette med.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc