PHUC’FOND NYTTÅRSAFTENS OPPDRAGEN- FORVANDLET DRØMMEN TIL VIRKEHET

Klokka ni på kvelden i Hue city på nyttårsaften formiddag, ute er det stille og rolig nesten tomt med folk, for de fleste har kommet seg hjem for å forberede seg og vente på nyttårsaftens øyeblikk. Men i denne stille tiden før nyttår fins det fortsatt mange gateselgere, sykkeltaxier og renholdsarbeidere på jobb. De vil at tiden skal gå sakte så de får sjanse til å tjene litt mer .

I dette øyeblikket kom vi til dem med full kjærlighet og sympati i håp at de kan avslutte dagen sin tidligere og komme seg hjem til familien. For noen dager siden gikk vi rundt til dem og hørte om hva de ønsket seg til nyttår, og i dag kom vi tilbake med det de ønsket seg.

Etter at vi tok farvel med gateselgerne var vi på besøk på Hue sentralsykehus hvor det behandles 50 barn, de fleste av dem har kreft. Her kjemper barna en hard kamp mot døden. Vi er verken leger eller gud som kan redde og gi liv, men vi kan spre kjærlighet og støtte til å vekke en livsgnist i dem.

Med en liten gave på slutten av året håper vi det vil hjelpe dem litt med nyttårsfeiring. Tusen takk til Phuc’Fonds medlemmer som har ofret seg så mye og har fullført en fantastisk jobb og hjertelig takk til velgjørere som alltid er med oss for å realisere «HELP TO HELP»

HAPPY LUNAR NEW YEAR
Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc