PHUC’S FOND ARRANGERT FAMILIEDAG I DIEU VIEN GAMLEHJEM FOR APRIL.2022

Med sponset og støtter fra Tramy Hoang, i dag søndag den 03.04.2022 var Phuc’s Fond med sin gruppe på gamlehjemmet Dieu Vien fra tidlig om morgen for å arrangere familie dag for de som bor der. Etter vietnamesisk tradisjon har barn et ansvar for sin foreldre når de blir gamle, mesteparten av de eldre har ikke rett på pensjon, derfor må de stole på sine barn, familie og slektninger, men hva skjer med de som ikke har familie som kan ta være på dem?

De har et vanskelig liv foran seg i et samfunn som blir hardere og hardere. Heldigvis har frivillige gamlehjem åpen dør for dem, slik at de få hjelp til det de trenger og ha et stede å være og bli tatt være på. Under familiedagen skal medlemmer av Phuc’s Fond gruppen i Hue være til stede, lage mat, kose seg sammen med de eldre, og så snakke, spille og lage underholdning for dem. av og til skal vi arrangere dagsturer for de i nærområdet.

Med sponsor fra Tramy Hoang har vi ikke bare råd å lage god og koselig middag med rene Hue-retter, i tillegg får de også personlige gaver som kaker, godteri, melks, tea m.m Vi håper med de tiltak som skal gjennomføres å bidra til et bedre liv for de eldre enn det de har fra før. Vin ønsker takk til Tramy Hoang og takk til dere som støtter opp slik at Phuc’s Fond kan gjennomføre de humanitære aktiviteter for de som trenger vår hjelp i nød.

Med vennlig hilsen fra
Phuc’s Fond