PHUC’FOND STARTER MED HUSBYGGING

I dag lørdag 9/4-2022 var representanten for Phuc’sfond i Hue på Phuc Loc for å starte husbyggingsseremonien til Nguyen Thi Phi 84 år , som er alenemor og oppdrar barn med psykisk lidelse.
https://www.facebook.com/.phucs.fond.9/posts/2070569439790478

Hun er ei gammel dame som ikke har noen som tar vare på henne . Likevel oppdrar hun selv et barn som har en psykiske lidelse. De lever på 400 000vnd som de får som støtte fra kommunen , men det er ikke nok å leve av for både mor og barn. De får hjelp fra naboer for å få hverdagen til å gå rundt. De bor i et falleferdig og råttent hus , det verste huset i hele området. Vi skal bygge et hus på hennes egen tomt på
40 kvadratmeter som hun fikk av sin svigersønn. Nå får hun et solid hus å bo i og kan trygt ta vare på barna resten av livet.

Dette huset ble sponset 100% av Chương Jôn Đặng- Saigon -Service. Det er ikke det første huset som ble sponset av dem , i det siste 4 årene har Saigon Service https://.www.facebook.com/SaigonServiceces1 sponset rent vannsystem og 5 hus, som har gitt uheldige folk et bedre liv og hevet livskvaliteten deres.
De resterende husene vil vi starte å bygge etter hvert. På vegne av Phuc’sfond vil vi takke våre sponsorer som alltid støtter og former oss. Takk til Chương Jôn Đặng og Saigon Service som bidrar dette programmet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phúc