EIER TIL FJERDE HUS

Etter at vi har lagt ut vår plan om husbygging og rent vannsystem prosjekter, fikk vi informasjon og ble henvist til mange som trenger hjelp. https://.www.Facebook.com/.phucs.fond.9/post/2063019847212104Frem til nå er det 3 hus og 2 rene vannsystemer har blitt distribuert i Phuc Loc og Xa Huong – Quang Tri provinsen.
I dag torsdag 14/4 var representantene for Hue på besøk og nærmere vurdering før de besluttet at det fjerde huset går til Huynh Thi Ma som bor i Nam Dong – Thua Thien Hue.

Hun er 58 år og er etniske Co TU, mannen hennes er Ho Van Lai 71år. De har 3 barn sammen, to av dem er gift og etablert egne familier. Deres yngste barn Ho Van Hanh 25 år er både døv og psykisk syk. Ho Van Hanh får støtte på 540.000 vnd pr. måned fra kommunen. Huynh Thi Ma må være hjemme for å passe på barna, mannen hennes jobber fortsatt for å skaffe litt mer inntekt til familien. Men på grunn av høy alder har han ingen fast jobb, derfor har de veldig dårlig økonomi og livet møter mange vanskeligheter.

Huset de bor i er alvorlig forfalt, gulvet er dekket av gjørme og hull. Veggene er dekket av råtne plater . Det var veldig trist å se dette under besøket vårt. Å få hverdagen til å gå rundt er ikke lett for dem nå for ikke å snakke om hvordan de kan klare å renovere huset, det er helt umulig.
Med full forståelse for deres situasjon sponset Cindy Pham 100% (65.000.000 vnđ) av dette huset . Phuc’sfond skal begynne å bygge etter at alle administrative prosedyrer er godkjent.

På vegne av Phuc’sfond og Huynh Thi Ma vil vi takke Cindy Pham som har bidratt til å bygge huset og alle sponsorene som hjelper oss å gi hjelp til uheldige folk .

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc