PHUC’SFOND ORGANISERER FAMILIE DAG PÅ LONG THO FUNKSJONSSENTER APRIL-2022

På grunn av et nytt utbrudd av viruset i mars arrangerer vi ikke jevnlig familiedager på Long Tho.I dag 15/4-2022 med støtte fra Phuong Dang og ved hjelp fra Phuc’sfonds medlemmer organiserer vi familiedag for barna som bor her. Dette er månedlig aktivitet som Phuc’sFond har holdt på i mer enn 6 år. Med håp om å gi barna kjærlighet , omsorg og en familievennlig dag.

Senteret ble startet opp i år 2000 og får støtte av professor Allen. Siden har de mottatt og oppdratt nesten hundre barn og er et av sentrene som har flest funksjonshemmede barn i Thua Thien Hue. Det er en utfordring med kun 7 lærere og noen nonner som skal ta vare på så mange barn, for ikke å nevne lære dem grunnleggende kunnskap og nødvendig livsferdigheter. Lærerne her har hele tiden forsket på og tatt grep i psykologien til barna, de gir leksjoner og øvelser som passer for ulike typer funksjonshemninger .

Pandemien har gjort situasjonen verre og det å holde senteret i gang er ikke så lett. De barna som bor her har hver sin livs skjebne , de fleste av dem har Downs syndrom. De blir veldig glade og lykkelige hver gang de får besøk av Phuc’sfond medlemmer. Bare et håndtrykk , et smil , et kjærlig blikk , en varm arm eller en gave vil gjøre dem veldig lykkelig. Og alt dette kommer fra deres varme hjerter til barna.
På vegne av Phuc’sfond vil vi takke til Phuong Dang og alle sponsorene som alltid hjelpe oss til å realisere vårt motiv «HELP TO HELP.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc