PHUCFOND STARER MED HUSBYGGING

I dag 19/4-22 var representantene for Phuc’sfond i Hue på Xa Huong – Thua Thien Hue og holdt seremonien for å bygge hus til Ho Thi Thanh 79 år, som oppdrar 3 barnebarn alene. Dette er det andre huset vi holder på med.
https://www.facebook.com.phucs.fond.9/posts/2075597405954348
Ho Thi Thanh bodde sammen med sønnens familie og hadde et normal liv helt til sønnen gikk bort i 2013 etter en trafikkulykke. Ikke lenge etter døde også svigerdatteren hennes av kreft og etterlot 3 små barnebarn til henne.
1.Ha Quynh Huong -(født2006)
2.Po Loong Van Lam(født2012)
3.Po Loong Yen Nhi (født2013)

For ei gammel svak dame som henne er det ikke lett å oppdra tre små barn på egen hånd. Livet hennes er mye tøffere enn før. Hun aksepterte skjebnen og jobbet hardt for å ta vare på barnebarna hennes. Hun gjør så godt hun kan for å gi dem mest kjærlighet og omsorg. Hun er den eneste de har igjen nå som foreldrene ikke lenger er tilstede.

Med full forståelse for situasjonen hennes, sponset Kristin Nguyen et hus til dem. Nå kan de snart slippe å bo i et elendig og råtnet hus som nå. Med det håper vi at de vil få et trygt sted for alle fire og lever et verdigere liv.

De resterende husene vil vi starte å bygge innen april måned . På vegne av Phuc’sfond vil vi takke til gode støttespillerne som alltid gir oss midler til å hjelpe uheldige folk. Takk til Kristin Nguyen som bidrar dette programmet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc