PHUC’S FOND STARTE MED HUSBYGGING

Alt vedrørende byggetillatelse har blitt godkjent av kommunen , slik at hus i Phu Loc, Huong Tra og Quang Tri er påbegynt. I dag 28.april var vi i Nam Dong – distriktet og holdt husbyggings seremonien til Huynh Thi Ma.

Hun er 58 år og er etniske Co TU, mannen hennes er Ho Van Lai 71år. De har 3 barn sammen, to av dem er gift og etablerte egne familier. Deres yngste barn Ho Van Hanh 25 år er både døv og psykisk syk. Ho Van Hanh får støtte på 540.000 vnd pr. måned fra kommunen. Huynh Thi Ma må være hjemme for å passe på barna, mannen hennes jobber fortsatt for å skaffe litt mer inntekt til familien. Men på grunn av høy alder har han ingen fast jobb, derfor har de veldig dårlig økonomi og i livet møter de mange vanskeligheter.

Huset de bor i er alvorlig forfalt, gulvet er dekket av gjørme og hull. Veggene er dekket av råtne plater . Det var veldig trist å se dette under besøket vårt. Å få hverdagen til å gå rundt er ikke lett for dem nå, for ikke å snakke om hvordan de kan klare å renovere huset. Det er helt umulig.
Huset er delvis sponset av Cindy Pham , Bang Suong Nguyen og Xuân Ý Nguyễn.

Det mangler fortsatt 18 000 000vnd for å dekke byggekostnadene. Vi håper at noen kan bidra til med resten slik at huset blir ferdigbygd som planlagt. På vegne av Phuc’sfond og Huynh Thi Ma vil vi takke Cindy Pham , Bang Bang Suong og Xuan Nhu som bidrar til dette programmet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc