EIER TIL FEMTE HUS

I mars la vi ut vår plan om husbygging og rentvannsystem prosjekt .
https://www.facebook.com/.phucs.fond.9/.posts/20631984721204
Etter dette har vi mottatt mange søknader, anbefalingsbrev og informasjon om mange i vanskeligstilte situasjoner som trenger vår hjelp, og blant disse har Phucs fond tatt en beslutning, datert 27.04.2022, det siste huset i Hue skal gå til Hoang Son sin familie .

Hoang Son er 48 år og bor nå i Vinh Thanh kommune- Thua Thien Hue. Han er gift og har en sønn på 13år. Alle tre bor i et falleferdig hus og er den fattigste husstanden i hele området. Det er kun en gammel seng i huset som er soveplassen for hele familien , det er også der sønnen sitter og gjør lekser.

Son og kona har lette, moderate psykiske vansker og lidelser. Uten noe behandling havner de ofte i perioder med depresjon og bevisstløshet. De lever av inntekten fra kone som dyrker grønnsaker hjemme og selger i marked, og fra mannen som driver med fiskefangst. De har veldig vanskelig leveforhold.

Deres sønn går i sjette klasse , han må gå til fra skole hver dag uten sykkel. Ofte går han med tom mage, men han klager ikke for det. Han vet at foreldrene hans ikke er som andre mennesker og kan ikke oppdra han som andre barn. Han jobber hardt på skolen med håp om en lysere fremtid.

I mange år har paret prøvd å spare penger til å pusse opp huset , men med den median inntekten er det helt umulig å gjennomføre. Det er veldig trist å se sønnen underernært og tynn under vårt besøk.
Med sponsing av Kirsten Lampe og Christine F. Lampe vil Phuc’sfond bygge et hus til dem så fort som mulig , for å gi dem et solid sted å bo. På vegne av Phuc’sfond vil vi takke til Kirsten Lampe og Christine F.Lampe som bidrar til dette programmet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc