UTDELING AV MÅNEDLIG STIPEND TIL SKOLEBARN FOR MARS. 2022

I dag, torsdag 24. mars 2022, ble medlemmer av Phuc’s Fond i Hue og Quang besøkte og tildelte månedlige stipend til fattige studenter gjennom programmet «Dream Lightening Scholarship». Uten Phuc’s Fonds hjelp så hadde de ikke hatt sjansen til å fortsette på skolen

Dette stipendet gjelder for skoleelev fra barneskoler til videregåendeskoler, slik at de kan få en bra start for oppbygningen av “sin drøm”. Dette stipendet hjelper barn som ikke har nok ressurser til å kunne fullføre utdanningen. Barna som får stipend fra oss har følgende grunner:
1) Moren eller faren er dø og barnet må bo hos sine besteforeldre
2) Faren eller moren er dø og den gjenstående forelderen klarer ikke å ta vare på barnet
3) Faren eller moren er alvorlig syk og er uten jobb
4) Studenten ligger innenfor gruppen av de som trenger mest hjelp
5) Skoler som trenger ekstra hjelp…

Hver måned får barna besøk av Phuc’s Fond gruppen der de deler ut stipend, hjelper med skolearbeid og snakker med alle barna og ikke minst veileder barna. Barna som får stipend fra Phuc’s Fond vil fortsette å få hjelp helt til de fullfører videregående Skole og så lenge de bruker stipendet fornuftig med å gjøre skolegangen sin. Dette er et program som vil hjelpe flere barn framover i livet sitt.

Avhengig av omstendighetene vil de bli støttet fra 600 000 VND til 1 000 000 VND hver måned. Dette beløpet ble sponset direkte av sponsorene slik at de kan ha nok for skolebøker, sekk, og utstyr.

Utenom dette programmet der vi deler ut stipend til skoleelever, gir vi også gavepakker til de mest trengende, utdeling av mat til sykehuspasienter, familiedager for barn på forskjellige barnehjem og hjelp til de som er i nød. Samlede utgifter for en måned har nå gått opp til 75.000.00 VND, så derfor er det nå enda viktigere at vi får hjelp fra dere!

Vennlig hilsen
PHUC’S FOND