EIER TIL ANDRE HUS I 2022

I mars 2022 har vi lagt ut vår plan om husbygging og rent vannsystem prosjekt : https://.www.facebook.com/phucs.fond.9/posts/2063019847212104
Siden den gang har vi mottatt mange søknader, anbefalinger og mye informasjon om de vanskelige omstendighetene som trenger sårt vår hjelp. I dag tirsdag 21/3-22 var Phung Nguyen representant fra Hue på besøk hos Ho Thi Lan for å undersøke situasjonen hennes nærmere.
Hun er 79 år gammel og er fra en etnisitet i Hue.
Hun levde et normalt liv med inntekten fra sønnen sin. Han forsørget hele familien helt til han var involvert i en trafikkulykke i 2013 og mistet livet. Han etterlot en gammel mor, kona og tre små barn . De er hennes gode støttespillere etter at sønnen gikk bort. Men tragedien stopper ikke der. Svigerdatteren fikk senere kreft og døde 2 år etter.
Livet til Ho Thi Lan og de tre barnebarna er enda tøffere enn før. Det eldste barnebarnet på 14 år måtte slutte på skolen for å jobbe og forsørge familien. De to andre er foreløpig fortsatt på skolebenken.
De bor nå i et falleferdig hus og det lekker overalt. Vannet renner fra taket, de bruker bøtter for å samle opp vannet. Det var tøft å se dette under vårt besøk hos henne. Hennes siste ønske er å ha et solid og trygt sted til barnebarna.
Med forståelse og medfølelse for deres skjebne, sponset Kristin Nguyen 100% av utgiftene for dette huset. Vi håper at det huset vil gi henne et trygt sted til å ta vare på barnebarna. Takk til Kristin Nguyen for hennes bidrag i dette programmet.
Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc