EIER TIL NYTT HUS -2022

Vi har tidligere lagt frem våre prosjekter for husbygging og rent vannsystem:
https://www.Facebook.com/.Phuc’sfond.9/.posts/2063019847212104
Siden den gang har vi mottatt mange søknader og informasjon fra de som har vanskelige omstendigheter og trenger sårt vår hjelp. Representant fra Phuc’sfond, Phung Nguyen var på besøk og undersøkte nærmere på henvendelser i Phu Loc -distriktet. En av dem var fra Nguyen Thi Phi 84 år.

Hun er ei gammel dame som ikke har noen som tar vare på henne. Likevel oppdrar hun selv et barn som har en psykiske lidelse. De lever på 400 000vnd de får som støtte fra kommunen, men det er ikke nok å leve av for både mor og barn. De får hjelp fra naboer for å få hverdagen til å gå rundt.

De bor i et falleferdig og råtnet hus, det verste huset i hele området. Taksteinene er helt knust og ødelagt. Nå bruker de plastplater for å unngå lekkasje på regndager. Alle veggene er dekket av rust med mange hull. Det er umulig å bo i som oftest og må søke tilflukt hos naboen. Hun ønsket seg et solid hus å bo i og trygt kunne ta vare på barnet resten av livet.

Dette huset ble sponset 100% av Chương Jôn Đặng- Saigon Service. Det er ikke det første huset som ble sponset av dem, i det siste 4 årene har Saigon Service https://.www.Facebook.com/SaigonServiceces1 sponset rent vannsystem og 5 hus. De ønsker å gi uheldige folk et bedre liv og heve livskvaliteten deres.

På vegne av Phuc’sfond vil vi si takk til Chương Jôn Đặng – Saigon Service som alltid er med oss for å hjelpe uheldig folk.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc